Skip to main content

TRX

Intenzivní

60 minut

140 Kč

TRX je výborným prostředkem jak zlepšit svou kondici a zpevnit celé tělo, ale také prevencí před bolestí zad, neboť využívá posilování s vlastní vahou těla.

Co je to TRX?
TRX byl vyvinut americkými vojenskými, speciálními jednotkami, kteří TRX hojně využívají při svých náročných trénincích. TRX plně ve světě využívají profesionální sportovci, vojenské a policejní oddíly, outdoorová centra a provozovatelé bootcampu.

Význam těchto tří písmen je zkratka pro Total – body Resistence Exercises. Česky to znamená: "kompletní posilování s váhou vlastního těla"

TRX je závěsný systém, který se skládá z nastavitelných popruhů. Samotné cvičení probíhá tak, že jedna část těla je vždy na podložce a druhá je zavěšena na TRX. Díky sklonu těla k podložce se dá jednoduše manipulovat se zátěží. Po celou dobu cvičení na TRX je vždy cvičeno pouze s váhou vlastního těla. Proto je vhodný opravdu pro každého!

Cvičení na TRX se může zdát snadné!? Opak je ale pravdou.TRX procvičí nejen svalové partie, které jste zvyklí procvičovat při svých trénincích, ale zejména zapojí svaly, o kterých jste doposud nevěděli! Cvičením s TRX výborně procvičíte koordinaci těla, každý cvik je proveden za pomocí zpevnění celého těla a rovnováhy.

TRX je výborný pro ty, kteří chtějí:

  1. Zlepšit fyzickou kondici
  2. Vytvarovat postavu
  3. Shodit přebytečné kilogramy
  4. Posílit celé tělo
  5. Zlepšit balanc
  6. Nezatěžovat klouby posilováním s vlastní vahou těla
  7. Vyplavit endorfiny
  8. Získat vytrvalost
  9. Nabrat svalovou hmotu
  10. Aktivně odpočívat

Druhy lekcí v našem heatfit centru

TRX + tabata

Lekce kombinuje výhody intervalového tréninku se zapojením vlastní váhy.

Cena: 140 Kč

Trenéři