Skip to main content

H.E.A.T. program

Intenzivní

60 minut

160 Kč - 190 Kč

H.E.A.T. PROGRAM® je zcela jedinečný fitness program pro všechny. Vychází z přirozeného lidského pohybu - chůze, takže ho zvládne úplně každý.

Jedná se o aerobní cvičení s vysokým energetickým výdajem. Můžete se dokonale propotit nebo se jen projít, to záleží JEN a JEN na Vás. Můžete hubnout, můžete posilovat. Vaše cesta začíná na první lekci, H.E.A.T. Program si oblíbíte a ta cesta nikdy neskončí :-).

Každou lekci vede kvalifikovaný instruktor, takže pokud se chystáte na HEAT poprvé, nemusíte se ničeho bát. Trenér vám pomůže se správným nastavením pásu a představí vám všechny techniky chůze. Na každou lekci si nezapomeňte vzít ručník, láhev na vodu, kvalitní sportovní obutí i oblečení a chuť ze sebe vyplavit všechny starosti.

HEAT program je výborný pro ty, kteří chtějí:

  1. zhubnout
  2. vyrýsovat svaly a hýždě
  3. komplexně posílit celé tělo
  4. zlepšit si fyzičku
  5. vyplavit endorfiny (ve vysoké míře)
  6. odreagovat se
  7. lepší fyzickou i psychickou rovnováhu
  8. zlepšit činnost metabolismu
  9. vyplavit z těla škodlivé látky a tím se detoxikovat
  10. v pohodě zvládnout vyjít schody nebo doběhnout na autobus

Druhy lekcí v našem heatfit centru

H.E.A.T. NA HUBNUTÍ

Tyto lekce jsou určeny všem, kteří potřebují shodit nějaké to kilo. Jsou charakteristické nižší intenzitou cvičení tak, aby klienti zůstávali v aerobním tréninkovém pásmu, ve kterém se nejefektivněji spalují tuky.

Cena: 140 Kč

H.E.A.T. S POSILOVÁNÍM

Lekce, které jsou vhodné pro všechny, kteří se chtějí pořádně vybít, nabrat fyzičku a propotit triko opravdu až do poslední nitky. Po 50 minutách chůze se přesunete do tělocvičny, kde s pomocí overballů a gumiček zformujete svoje svalstvo. Skvělá kombinace.

Cena: 150 Kč

Trenéři

HEAT doporučuje Hanka Kynychová